Само в 7DniFutbol.bg

Верея преговаря с юношески национал, който е… бял – Томаш каза малко и за стажа в Ман Юнайтед

7 Dni Futbol21.12.201640

“Няма какво да се лъжем, само един-два отбора в България плащат както трябва и има страшно много футболисти, които изкарват по-малко, отколкото вие.”
Старши треньорът на Верея Александър Томаш сподели по интересен начин с какъв футболист ще замени продаденият в Левски Амаду Сукуна. Томаш разкри, че играчът е … бял. Наставникът явно се заигра с това, че в тима бяха привлечени тъмнокожи играчи като Сукуна, Хасани и Балде.

“Разговаряме, имаме няколко имена, но всичко е въпрос на преговори.На девети (януари) се събираме с момчетата, а на 14-ти имаме контрола с Левски (Карлово). После, на 21-ви играем със Созопол, като искаме срещите да са в Стара Загора. На 24-ти заминаваме за Турция, където ще останем до шести. Между 4-5 контроли ще изиграем там. Разговаряме с чуждестранен футболист, който може да дойде и направо там. Той е млад и перспективен, но при всички случаи ще бъде на проби при нас. Той е на 19 години, национал, извън Европейския съюз и е… бял”, каза Томаш на представянето на новия спонсор на тима. Той не пожела да коментира стажа, който изкара в Манчестър Юнайтед.

“До Моуриньо се чувствах като една точица. Може да ви изглеждам странен, но за мен човек трябва да следва етапи и стъпки. Тук сме, за да говорим за ФК Верея. Надявам се да изградим една добра основа, за да може този клуб да се превърне във фактор в българския футбол, а не да бъде еднодневка. Знам, че това ще се случи трудно, но когато човек е отдаден и работи усърдно, рано или късно нещата се получават”, посочи Томаш.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ