Само в 7DniFutbol.bg

Акционер в Левски разкова Спас Русев! Каза истинската причина босът да свика ОС и ще се махне ли от “Герена”

7 Dni Futbol21.12.2016140

За 3 февруари 2017 г. е насрочено извънредно общо събрание на „Левски“, като в дневния ред е предвидена и смяна в Надзорния съвет. Според акционера в клуба Мирослав Иванов това е сигурен знак от собственика Спас Русев, че той не знае какво да прави с клуба, в който е влязъл насила и няма да даде нито една стотинка за “сините”.

„За Спас Русев „Левски“ е единствено присъдружна сделка към неговото участие в придобиването на собственост в БТК. Няма как да очакваме от такъв собственик да отделя внимание и средства в този случай.Никой не вижда в клуба да бъдат инвестирани средства от собственика в момента и това е проблем. Русев няма никаква визия и план за управлението на клуба, а причина е липсата на каквото и да било желание у него да развива този проект, в който поради някакви обстоятелства е влязъл”, добави Иванов пред BiT.

Той не е абсолютно сигурен дали на 3 февруари Спас Русев ще си отиде, но смята, че свикването на това събрание е вопъл от негова страна към онези, назначилите го на този пост. Посланието му – „Дайте да видим какво ще правим сега, защото аз собствени пари в това нещо няма да вложа“.

Сините фенове са склонни да приемат не грандиозни обещания, а ясен план за развитието и целите на отбора, категоричен е Мирослав Иванов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *