Само в 7DniFutbol.bg

Рокада в “Надежда”! Ето кой ще кара Локомотива

7 Dni Futbol20.12.201630

Явор Вълчинов е новият треньор на Локомотив (София). Бившият помощник на Стойчо Стоев в Лудогорец и Левски заменя начело на “железничарите” Ангел Колев, който от днес е спортен директор на клуба от “Надежда”.

“Решихме да се доверим на Явор Вълчинов, а негов помощник ще бъде Христо Коилов. Доверяваме се на млади и амбициозни специалисти, при това големи локомотивци. Вълчинов и Коилов са отлично познати на всички. Знаете, че са играли при нас, както и са били треньори в Локомотив. Ангел Колев вече е спортен директор”, съобщи босът на Локомотив Иван Василев пред Блиц.

Василев добави, че в Локомотив ще бъдат привлечени поне трима нови футболисти през зимната пауза – “Разговаряме и с интересни имена, но на този етап не мога да ги разкрия.”

Новият треньор Явор Вълчинов ще изведе отбора за първа тренировка от зимната подготовка на 11 януари. “Първата седмица ще се подготвяме в София, в края на януари може би ще има контролен мач, а през февруари ще отидем на лагер и ще изиграем повече проверки”, добави Иван Василев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ