Само в 7DniFutbol.bg

Вижте: Плеймейтка на една възглавница с върл “син” плейбой (Фотофакт)

7 Dni Futbol20.12.2016290

Плеймейтката Ася Капчикова поздрави “Непримиримите – Синьо Хасково” за коледното им парти. Тя пусна свои снимки с тениска и шапка на фенската фракция от Хасково. Ася сподели и фотография с тишърт с емблемата на “Непримиримите – Синьо Хасково” в профила си във фейсбук.

Красавицата и приятелят й писаха до празнуващите левскари: “Весел коледен празник на всички. Много здраве, успехи и безкрайна обич към Левски. Вечно сини и непримирими. Наздраве”.

1

Бившето гадже на Криско е засега само приятелка с фена на Левски от Хасково, който живее и работи от години в столицата и е обещала да иде на мач заедно с него. Ася е запалена почитателка на сините и е родом от Девин.

Икономистът Стефан Ганев, който е възпитаник на хасковската ПМГ и УНСС, се слави и като голям плейбой. Преди две години на откриването на обновения хасковски фенклуб той доведе друг модел – Меги Колева. С Ася са се запознали по време на студентския празник из хотелите в Банско. Ганев играе футбол на малки вратички с приятели в София и участва в турнирите между фракциите на агитката на сините. Той и брат му Петър Ганев са част от управата на “Тръст – синя България”.

На рождественото тържество на хасковските левскари бяха представени и трите календара за новата 2017 година на фенклуба. Партито беше през уикенда в новия фенклуб на “Непримиримите”, който се намира в бившето КДК. Сините привърженици решиха да вдигнат с един лев цената на календарите и тя да стане 4,50 лв. Тази сума ще бъде включена във фонда за ремонта на помещението, което ще бъде открито официално в началото на новата година.

“Марица”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ