Само в 7DniFutbol.bg

Буш ли? Таран-гигант вече е казал “да” на ЦСКА, “червените” с още три трансфера

7 Dni Futbol20.12.201680

Има огромна ве­роятност двама възпитаници на катарската академия Aspire да бъдат при­влечени в Борисовата градина, като ще бъдат ползвани във втория отбор. Вече са проведени преговори с футболи­стите и те трябва да пристигнат през януа­ри в Борисовата гради­на, пише “24 часа”.

В Катар събират най-добрите таланти от слаборазвити държа­ви, главно от Африка, като най-добрите се натурализират. Преди години оттам също бяха привлечени кениецът Хишам Аб­дала и камерунецът Седрик Чуто. Двамата обаче така и не получи­ха картотеки и бяха пратени в аматьорския Струмска слава (Ра­домир), след което изчезнаха. Чуто направи доста сериозно впечатление по време на една от кон­тролите на ЦСКА.

Вече са готови и два­ма централни напада­тели, като със сигур­ност единият е африкански гигант с френ­ски паспорт. Това озна­чава, че е роден в Камерун или Кот д’Ивоар. На този пост в отбора остава единствено Милчо Ангелов, след като Преслав Йорданов със сигурност е изи­грал последния си мач с екипа на „червените”. Същото се отнася и за Борис Галчев.

Според “Тема спорт” от “Армията” обмислят и възможността да си върнат Серджиу Буш, но за тази опция се заговори още през лятото, а развитие все още няма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *