Огнянов отсече: Нямам проблеми с ръководството на Дунав, не преговарям с никого

7 Dni Futbol19.12.201600

Един от най-силно представящите се играчи на Дунав (Русе) от началото на сезона в Първа професионална лига – Антон Огнянов, в последните дни се превърна в медиен герой. Атакуващият футболист бе обвинен, че е преговарял с друг отбор от елита, и изпратен да тренира с юношите. Огнянов сам пожела да изрази и своята позиция пред БТА.

„Искам най-отговорно да заявя, че нямам проблеми с ръководството на Дунав. Подчертавам – с ръководството. Напротив, благодарен съм и на президента, и на отбора като цяло за това, че ми дадоха шанс да възродя кариерата си. Тук намерих себе си и отново играя добър футбол. Не знам и кой измисли, че преговарям с други отбори. Най-малко пък с Черно Море. Не преговарям абсолютно с никого и защо да го правя сега?“, недоумява крилото на „драконите“.

„Само след по-малко от две седмици ще останат шест месеца до края на договора ми и ще мога да преговарям с друг отбор. Защо да го правя сега? Още веднъж казвам, че нямам проблеми с ръководството на Дунав и всичко се преекспонира в медиите. Да, аз искам да се развивам. Сега ми е времето. Но няма да бъда некоректен към хората в Русе, които ми подадоха ръка в труден момент“, гарантира Огнянов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *