Само в 7DniFutbol.bg

Намериха ли нов класен защитник на “Герена”? Само в 7DF oтговорът на играч на ПАОК отпреди минути

Левски продължава да търси футболисти, които да заздравят фланговете на защитата. Намирането на класен бек е сред приоритетите на ръководството, след като бе уреден нападателят Амаду Сукуна. Последното име, което бе свързано с “Герена” и за него бе обявено, че е много близо до трансфер при “сините”, е това на 26-годишният Йоанис Скондрас от ПАОК. Името на бранителя обиколи заглавията тази сутрин и пред 7DniFutbol.bg неговият агент Христофорос Константинос обяви до къде са стигнали преговорите между двете страни.

“Истина е, че има разговори с Левски, но нищо повече от това. Преди малко говорих с Йоанис и той ми каза, че не е получавал оферта от българския клуб. Към този момент за негов трансфер има разговори с отбори от няколко държави, които не искам да назовавам. Оферта от Левски обаче няма”, категорично заяви Константинос пред 7DniFutbol.bg.

Скондрас е един от футболистите, от чиито услуги треньорът на ПАОК Владимир Ивич се е отказал и от клуба със сигурност ще се разделят с десния бек. На “Герена” пък търсят играч, който да е висока класа и да застъпи на десния фланг на защитата.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *