Само в 7DniFutbol.bg

Иван Стоянов с благородно изказване за Ботев, постави се на втори план

7 Dni Futbol19.12.201670

Атакуващият халф на Бо­тев (Пловдив) Иван Стоянов, който заедно с още трима бе освободен преди последния двубой с Пирин (Бл), заяви, че ще се яви на първата тренировка на отбора за годината, която е планирана за 9 януари.

Освен него от тима бяха отстране­ни Милен Кикарин, Стенио дос Сантос и Даниел Кутев. Кика­рин обяви в социалните мре­жи, че има доста неща, които да каже, ако си отвори уста­та. Вчера “Тема Спорт” по­търси за мнение Иван Стоя­нов.

“Казаха ни след последния мач с Пирин Благоевград, че всички сме си футболисти на тима и че след Нова година ще ни кажат, ако има някакво дру­го развитие. На този етап е това. Няма други подробности, които са ни казали”, спо­дели бившият футболист на ЦСКА, Лудогорец, Сливен и др.

“Аз имам договор с Ботев и няма къде да ходя. Трябва да се явя на първата тренировка. Контрактът ми е до лятото догодина. Въпросът е отбо­рът да се стабилизира, финан­сово да е наред. Другото е лес­на работа. Можеше и по-доб­ре да се представим, но така е било писано”, завърши Стоя­нов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ