Само в 7DniFutbol.bg

След най-тежките си месеци, Петев обяви: Готов съм да умра в Хърватия

7 Dni Futbol19.12.201650

Бившият национален селекционер Ивайло Петев даде обширно интервю в Хърватия преди да се прибере в България за празниците. Петев е начело на гранда Динамо (Загреб) от момента, в който напусна националния отбор и още няма загуба в хърватския шампионат, но въпреки това изостава на 6 точки от лидера в класирането Риека. Бившият наставник на Лудогорец заяви, че е готов да умре в Хърватия, за да навакса Динамо разликата и отново да е шампион.

“Риека никак не са честни. Постоянно се оплакват след всеки свой мач, постоянно плюят по Динамо. Аз още нямам загуба в първенството, ни никога не съм приемал едно равенство толкова тежко, колкото това с Риека преди няколко кръга. Те постоянно говорят срещу съдийството, постоянно са им виновни конкурентите. Винаги съм смятал, че когато губиш точки, трябва да виниш себе си. А те правят точно обратното, явно много ги е страх от нас, надушвам го.Давам ви само един пример. Играхме със Славен Белупо, не ни дадоха дузпа, но аз си замълчах и не казах нищо. След края на мача от Риека не спряха да ни обиждат и да твърдят лъжи за нас за този мач”, сподели Петев. “Това са най-тежките ми месеци досега. Като идвах, не очаквах Динамо да изглежда по този начин, въпреки че донякъде бях наясно със ситуацията. И пак останах изненадан. Динамо е Байерн за Балканите и аз съм щастлив да работя тук. Готов съм да умра, за да ни направя шампиони.Обещавам, че напролет ще изглеждаме съвсем различно. А и усещайки страха в главния ни конкурент, през май месец нещата ще стоят по обичайния си начин. А именно – Динамо ще е шампион”, сподели още българинът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ