Само в 7DniFutbol.bg

Ето кои ЦСКА ще продава и гони през зимата! Първият нов вече е сигурен

7 Dni Futbol19.12.2016110

ЦСКА ще се раздели с поне четирима играчи по време на зимната пауза в първенството. Сигурен напускащ е Борис Галчев, който ще разтрогне с клуба по взаимно съгласие. Сред тези, които се очаква да не останат в отбора за пролетния дял от първенството са също нападателят Преслав Йорданов и полузащитниците Арсенио Нунеш и Руи Педро. Част от тези играчи се планира да бъдат продадени. Под въпрос е оставането на “Армията” и на Диого Виана, към когото има интерес от чужбина. От петимата португалци, които играха през есента при “червените”, сигурен за мястото си е единствено Рубен Пинто, който е под наем от Беленензеш.

В същото време ЦСКА планира да привлече четирима нови. Първият от тях ще стане ясен още тази седмица, когато ще бъде обявено и името на новия треньор, който ще води отбора през пролетта. Не е изключено и Стамен Белчев да запази поста си.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ