Само в 7DniFutbol.bg

Шампионът на Кипър взима титуляр от “Герена” за битките в Европа?

7 Dni Futbol19.12.201640

Кипърци проявяват интерес към халфа на Левски Джереми де Ноойер. Със силните си изяви на “Герена” футболистът е привлякъл вниманието на доста клубове, сред които и такива от Острова на Афродита. Възможно е един от отборите, които го желаят да е АПОЕЛ, който преди време привлече Живко Миланов от “Георги Аспарухов”.

От Левски обаче искат да задържат Де Ноойер в състава си. Договорът на играча е до лятото, така че той може да преговаря с други отбори още от началото на януари. Затова “сините” бързат да го обвържат с нов контракт и вече са му предложили своите условия. Развитие на преговорите между двете страни вероятно ще има чак след Нова година, като очакванията са и Де Ноойер и партньорът му в средата на терена Георги Костадинов да се навият да останат. Ако все пак играчът от Кюрасао откаже да преподпише, то от “Герена” ще побързат да направят светкавична продажба, за да не го изпуснат без пари след края на сезона.

Както е известно, Де Ноойер дойде в Левски преди година и половина, заедон с добрия си приятел Денис Махмудов. Точно от македонеца се очакваше да стане звезда на “сините”, но той разочарова и скоропостижно си събра багажа, докато Де Ноойер се утвърди в състава и е несменяем титуляр в средата на терена.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ