Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев готов с екипа! Ако скочат срещу него, от лятото само юноши в ЦСКА и 2 млн. бюджет

7 Dni Futbol18.12.2016160

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е готов с екипа, който смята, че през 2017 година може да повече отбора към по-добро, а на “Армията” пак да се говори за титла, научи 7DniFutbol.bg.

Става дума за нови двама души, които да се присъадинят към настоящите ръководни фактори в ЦСКА. Ганчев е преценил, че управленският екип е малък за клуб като ЦСКА и затова смята да покани още две изтъкнати имена в Борисовата градина.

Интересното е, че той ще разкрие хората първо на среща с фенове тази седмица. Всъщност рандевутата ще са две, за да може бизнесменът да се запознае с максимален брой мнения.

Ганчев ще поиска вот на доверие за екипа си, за да може през 2017 година на “Армията” да се работи спокойно, а отборът да се превърне в по-сериозен конкурент за титлата на Лудогорец. Босът иска инвестициите му в ЦСКА в размер на над 12 милиона на сезон, да бъдат управлявани от хора, които наистина с тях ще превърнат клуба във фактор.

Ако срещу екипа на Ганчев има сериозно недоволство, той ще приеме народното мнение. НО! В този случай от лятото Гришата се оттегля от оперативното ръководство и остава само като основен спонсор. Той ще дава по 1,5 милиона на сезон, а бюджетът ще се дооформя от приходите от фенове. Така ЦСКА автоматически забравя за сериозни цели, тъй като парите ще стигат единствено да се играе с юноши и да се води битка за място в Топ 6.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ