Само в 7DniFutbol.bg

В Левски нямат срам! Дадоха селекцията в ръцете на марокански автотенекиджия!

7 Dni Futbol18.12.2016100

На “Герена” все си мислят, че са ударили дъното, но винаги се намира някой като Станислав Ангелов, който продължава да дълбае.

Пелето направи всичко възможно да разкара от Левски Андрей Желязков, вкарал в клубната каса десетки милиони долари от трансфери. И сега негласно с работата на Жужо се хвали марокански…автотенекиджия!

Става дума за Майез Мустафа, който домъкна Сукуна в Левски и смят да довлече поне още двама-трима такива съмнителни типове. В “Подуяне” толкова са го закъсали, че се съгласили да вземат Сукуна без пари, ако могат да го наложат в отбора и през лятото да разделят с Майо парите от евентуален трансфер.

Мустафа работи основно с безработни играчи от различните френски дивизии, за които се грижи местния футболен съюз. Той организира родовно контроли на тимове, съставени от безработни ритнитопковци, откъдето мароканският автомонтьор се зарежда със стока.

Припомняме, че през лятото Майез довлече на “Лаута” безхаберниците Аймен Суда, Ясин Амрауи и Осама Рашид, които впоследствие ръководството се чудеше как да освободи, за да не ядосват Едуард Ераносян с некадърието си.

Снимк: ГОНГ


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ