Само в 7DniFutbol.bg

Спартак (Москва) поискал колосална сума за Ивелин Попов през лятото! Попето сам разкри на колко са го оценили

7 Dni Futbol18.12.201650

Националът Ивелин Попов не възнамерява да напуска Спартак (Москва) тази зима, въпреки тиражираните в турските медии информации за интерес към него от Трабзонспор.

“Не съм запознат какво е излязло в медиите, но се надявам да стана шампион със Спартак. Мисля, че не е това моментът да напусна Москва. Ако стане евентуално трансфер – по-добре да се направи лятото. Нямам си личен агент. На този етап със сигурност оставам в Спартак”, каза Попов пред БНТ.

Попето призна, че през лятото е пристигнало запитване за него от Италия, но от руския му клуб са поискали за него над 10 млн. евро.

“Наистина имаше интерес от Италия, изпратиха запитване до Спартак. От Спартак върнаха доста висока цена, нещата не се получиха, но не съжалявам. Доста висока цена, да, над 10 млн. евро”, разкри той.

Според него имаме шанс да победим Холандия като домакини в световните квалификации. “Със сили и себераздаване може да победим Холандия тук. Аз го чувствам така”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ