Само в 7DniFutbol.bg

ФОТО: Нова клетка в Първа лига! Ето на кой чисто нов стадион май пак ще има проблеми с феновете

7 Dni Futbol18.12.2016170

Феновете на всички отбори в Първа лига приеха премахването на клетката в гостуващия сектор на “Лудогорец Арена” като лична победа. Само няколко месеца след демонтирането на тръбното съоръжение в Разград, гостуващите агитки изглежда ще имат проблеми и на един от ремонтираните стадиони – този на Дунав в Русе. От снимка, качена в социалните мрежи, става ясно, че в момента там има ограда, подобна на тази, която бяха поставили от Лудогорец. Фотото е качено от профила на ФК Дунав и текстът към него дава надежда, че все пак тръбите може да бъдат премахнати. “Само адекватната охрана, спазването на правовия ред, както и индивидуалните наказания при нарушения може да осигурят решаване на проблемите с агресия по стадионите. Решетките не решават нищо, а само допълнително подклаждат агресията”, гласи написаното.

Иначе ремонтът на Градския стадион върви добре и от снимките изглежда, че единствено остава да бъде положено новото тревно покритие, което предполага и завършването на дейностите до края на календарната година.

1
2
3

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ