Само в 7DniFutbol.bg

Резерва в Горна полудя в родината си! Обяви цел, за която в клуба не са и мечтали

7 Dni Futbol18.12.201690

Новаците в Първа лига се представят нелошо този сезон, ако изключим закъсалият здраво Нефтохимик, разбира се. Останалите три тима – Дунав, Верея и Локомотив (Горна Оряховица), се справят, ако не добре, то поне доста прилично. Железничарите са най-назад от триото, на 12-о място с 18 точки, но това не попречи на един от играчите, които прекарват повече време на резервната скамейка, отколкото на терена, да постави за цел класиране в първата шестица напролет. Тунизиецът Мохамед Бен Отман качи акциите на горнооряховският отбор пред изданието в родината си tunisie-foot.com.

“Целта ни е да се позиционираме в горната половина на таблицата. Ще е трудно, но сега сме на 6 точки от шестия в класирането (б.р – всъщност разликата е 10 точки). Ако не успеем да стигнем до това място и играем в плейофите за оставане в групата, пак ще трябва да се класираме по-напред, за да оцелеем. Отборът започна лошо първенството, но с идването на няколко чужденци играта и класирането се подобриха, понатрупахме и точки.

Не мисля да напускам през зимата. Искам да направя сезон, в който съм изиграл 20 мача и едва през лятото ще мисля евентуално за трансфер”, споделя още Бен Отман, чието интервю пред tunisie-foot.com е доста обширно.