Само в 7DniFutbol.bg

Скандалът в Русе се разраства! Това ли са отборът и треньорът, които вкараха звездата на Дунав в огромната беля?

7 Dni Futbol18.12.201670

Скандалът около Антон Огнянов и Дунав се разраства. След като треньорът Веселин Великов обяви, че футболиста е изваден от групата за мача с ЦСКА заради проблеми с ръководството стана ясно какви точно са те – Огнянов е започнал преговори с друг клуб зад гърба на Драконите. По последни информации това е Черно море, чийто треньор Георги Иванов – Гонзо лично е пожелал крилото да подсили варненци за пролетните битки в Първа лига. От Дунав обаче са категорични – който иска Антон Огнянов ще трябва да плати трансферна сума за него, защото той има договор с клуба до лятото на 2017 г.

“Научихме, че друг клуб от Първа лига е постъпил некоректно и е влязъл в преговори с Антон Огнянов. Той има договор с Дунав за още 6 месеца и няма как да бъде освободен без трансферна сума. Заради нарушения на вътрешния правилник, в момента той е санкциониран. На този етап най-вероятно ще се готви с елитния отбор на юношите ни до 19 г.”, разясниха по този повод Великов и председателят на УС на „драконите“ д-р Симеон Симеонов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ