Само в 7DniFutbol.bg

Спортният директор се обърна към феновете: Елате на стадиона и обичайте Левски! След катарзиса идват успехите

7 Dni Futbol17.12.201600

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов се обърна специално към феновете на отбора с молба да се върнат на стадиона и там да демонстрират любовта си към „сините”. Той смята, че отливът на фенове от „Герена” се дължи на насаждана омраза срещу отбора на Левски и неговите ръководители.

„Спекулациите създават в хората с големи емоции едно негативно отношение. Те вместо да обичат започват да се дразнят и да мразят. И то да мразят отбора и хората, които работят за техния отбор. Най-важното нещо на света е любовта и това никой не може да ти го вземе. Точно това е разликата между Лудогорец, Левски и ЦСКА. Когато човек силно обича, това е най-силното нещо на света. За съжаление в последно време се оказва така, че вместо любов, ние жънем омраза, а оборът играе и върви сравнително добре”, каза Станислав Ангелов на своя брифинг днес, който се яви като обобщение на 2016 година за „сините”.

Ангелов посочи, че дългите години без трофей и неспазените обещания дават повод на феновете да обърнат гръб на отбора.

„Дълги години без титли, без купи, нормално е да има отлив. Тв предава всеки мач. Всеки път идва някой , обещава нещо и то не се случва. Искам да помоля всички привърженици да не позволяват на никого да им отнема любовта. Да обичат с цялото си сърце това, което са обичали винаги и независимо от хор и събития да продължават да си обичат. Било е и много по-тежко след 1948-а, но само любовта е съхранила Левски. Сега пак сме в тежък период на катарзис, но когато го преминем, пак ще се радваме на успехи”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *