Само в 7DniFutbol.bg

Ботев с отчаян ход да закрепи бюджета! Ето къде канарчетата предлагат звездата си

7 Dni Futbol16.12.201660

Ръководството на Ботев (Пловдив) ще се опита да продаде голмайстора си Жоао Пауло през зимната пауза в отбор от Турция. Това довериха източници от пловдивския клуб. Със средствата, които ще получи от трансфера на бразилеца, “жълто-черният” клуб ще може да покрие част от разходите си за подготовката за новия сезон и участието си в първенството на Първа професионална лига.

Освен това, ако сега Ботев не продаде Пауло, през лятото ще го изпусне без пари, тъй като договорът му свършва и той става свободен агент. Според запознати с намеренията на шефовете на “канарчетата” те ще склонят да се разделят с южноамериканеца срещу минимум 200 000 евро.

Опитите на БТА за връзка с президента Ангел Палийски и тийммениджъра Асен Караславов се оказаха несполучливи, тъй като след позвъняванията гласовата им поща се включва най-напред на турски език, а след това и английски. Това показва, че и двамата са в южната ни съседка, като е напълно възможно това да е свързано с евентуалната продажба на Пауло.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ