Само в 7DniFutbol.bg

Скандал! Футболен бос покани изританите от Локо (Пд) порно звезди

7 Dni Futbol16.12.2016190

Неочакван обрат придоби секс скандалът с тримата малолетни футболисти от Пловдив, които участваха в секс сцени с 15-годишно момиче и ги заснеха с мобилен телефон. Двама от тях са от школата на местния “Локомотив” и бяха незабавно отстранени заради оронване на престижа на клуба. Единият е юношески национал, а другият – брат на играч от Първа лига.

Третият участник в скандалното видео тренира в частната школа “Векта”. Нейният собственик Петър Никленов обяви, че няма намерение да гони момчето от отбора, и покани двамата прокудени от “Локомотив” Пловдив да тренират в неговия клуб.

Бизнесменът издържа академията вече 12 години. Той смята, че момчетата заслужават порицание за постъпката си, но в никакъв случай не бива да бъдат гонени и заклеймявани. А декларацията на “Локомотив”, публикувана на официалния сайт, а лицемерна.

“Това е дефицит на внимание, показност…Но не и чак да ги изгаряме на клада. Може би съм малко краен, но предпочитам да има такива неща, отколкото да се лакират и да минават – грубо казано – на другия бряг. Каня децата на 9 януари да заповядат на спортен комплекс “Векта”, заяви Никленов пред bTV.

Според бизнесмена, децата в днешно време са изключително уязвими, а въпросните момчета са жертви на обществото ни и имат нужда от адекватно разбиране и подкрепа, а не от сочене с пръст.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ