Само в 7DniFutbol.bg

Черно море се мести в Гърция

7 Dni Futbol16.12.201610

Черно море избра Гърция, където да проведе част от зимната си подготовка. Това обяви старши треньорът на варненци Георги Иванов. Той посочи, че отборът по план трябва да изиграе там четири контроли с местни тимове.

“Моряците” вече са разпуснати в почивка за празниците, а на 9 януари в 13 ч. се събират за първа тренировка. Следват две седмици подготовка във Варна, след което тимът се мести в Гърция.

“Отказахме Анталия, тъй като Турция в момента не е сигурна държава. Футболистите ще бъдат притеснени там и предпочетохме да им го спестим. Избрахме Гърция, тъй като метеорологичните условия ще са подходящи, терените ще са хубави, а и ни гарантираха четири контроли с отбори от Първа дивизия. Все пак за нас съперниците са много важни. Ако няма противници на екскурзия в Гърция можем да отидем когато си искаме”, коментира Гонзо.

Слез завръщането във Варна Черно море играе последната си контрола срещу Черноморец (Балчик) на 11 февруари, а 7 дни по-ксъсно приема ЦСКА в първия пролетен кръг.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ