Само в 7DniFutbol.bg

Скандален нападател от “А” група в унищожителна атака: България е джунгла! Не можеш да вярваш на никого

7 Dni Futbol16.12.201660

Скандалният нападател Бьорн Маарс Йонсен, който стигна до съд ЦСКА през лятото, хвърли поредното кално петно по българския футбол. Норвежецът с американски корени защитава цветовете на шотландския Хартс и беше избран за най-добър играч за месец ноември в местното първенство, което стана причина изданието americansoccernow.com да го потърси за интервю. Йонсен разказва за живота си и футбола в Шотландия, но започва с кратка ретроспекция на престоя си у нас.

“България е джунгла. Не можеш да вярваш на никого, постоянно трябва да си на щрек. Влезеш ли веднъж там, измъкване няма. Агентът ми ме попита дали искам да се махна и му отговорих “Да”. В България нямаше шанс да постигна това, което искам и да започна да играя за националния отбор на САЩ. Исках да отида на място с повече стабилност и извадих късмет, че Хартс вече ме бяха набелязали”, споделя Йонсен.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ