Само в 7DniFutbol.bg

Инджов обяви какво се случва с Панчарево и кога ще бъде завършен всеки от ремонтите

7 Dni Futbol16.12.201630

ЦСКА завърши през тази седмица изграждането на трибуната към един от терените в Панчарево. Съоръжението е напълно готово, като неговият капацитет е 1000 места. Това игрище ще бъде използвано за официални срещи на школата, но вероятно от следващия сезон. Планирано е също така да се постави и козирка, но работата по нея няма да стартира в близките два месеца.

Така на базата край София вече са напълно завършени двата терена, както и трибуната, но предстоят още много допълнения към тях. В момента се работи по съблекалните и възстановителния център, които ще бъдат завършени през пролетта – вероятно до края на март. Вече е стартирана дейност и по вдигането на нови бунгала, но те са в доста ранна фаза. Един от основните акционери в ЦСКА Юлиян Инджов разкри повече подробности около дейностите в Панчарево.

“Готови сме с трибуната, факт е, че имаме готовност и желание да построим и козирка към нея. Но това ще се случи, след като получим базите за по-дълъг период от време. Дотогава няма как да има дейности в тази насока”, каза Инджов пред вестник “Тема Спорт”.

“Усилено върви работата по съблекалните, като те ще са готови през пролетта. Надявам се това да се случи във възможно най-кратки срокове. Отделно стартирахме дейност и по бунгалата. Разчетите ни са те да са готови до края на месец май. Съблекалните трябва да бъдат завършени по-рано. По възстановителния център също се работи и се надяваме да е готов също в ранната пролет. Общата инвестиция не я знам в точни размери, Гриша Ганчев най-добре би могъл да посочи сумата”, добави Инджов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *