Само в 7DniFutbol.bg

“Армията” иска коледен купон и смазващо отмъщение срещу Дунав

7 Dni Futbol16.12.201660

ЦСКА и Дунав закриват футболната година с мач на “Българска армия” от 14:30 ч. днес. “Червените” показват стабилизиране в трите мача със Стамен Белчев начело и  спечелиха 7 от 9 възможни точки при него. Русенци пък бавно, но сигурно изгубиха мястото си в челото и засега са шести в подреждането. При изненадваща победа на “Армията” ще изместят Локо Пд от петото място, но “червените” нямат намерение да допускат нова грешка срещу този съперник. В началото на сезона Дунав шокира ЦСКА с 2:0 и “армейците” са амбицирани да си върнат за това поражение. Още повече, че се очаква добра посещаемост на мача, въпреки студа и работният ден. На “Армията” организират концерт със звездите Криско и Прея, а приходите от билети ще отидат за жертвите на трагедията в Хитрино.

Станислав Манолев отпадна от групата за мача заради здравословни проблеми и неговото място на десния бек ще заеме младия Стойчо Атанасов, за когото това ще е завръщане в първия отбор след контузията, която получи преди няколко месеца. Това ще е единствената промяна в “червените” редици.

За Дунав Веселин Великов ще заложи на познатите титуляри, на които разчита през цялата есен. Интересно ще е представянето на Самир Аясс, който през лятото напусна ЦСКА и се присъедини към русенци.

Вероятни състави:

ЦСКА: Китанов, Атанасов, Чорбаджийски, Перес, Недялков, Пинто, Бумал, Колев, Виана, Кулма, Йорданов

ДУНАВ: Луков, А. Атанасов, Милчев, Патев, Петков, Аясс, Димов, Огнянов, Шопов, Костадинов, Будинов

Стадион: “Българска армия”, София
Съдия: Ангел Ангелов
Начало: 14:30 часа

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *