Само в 7DniFutbol.bg

Вестникът на Гела: Нов спонсор влиза в Левски, Русев може да напусне, идва още един от Верея

7 Dni Futbol15.12.2016111
Новата медийна придобивка на Гела – “Стандарт”, започна да успокоява обстановката в Левски! Оказва се, че хем Спас Русев може да напусне, хем на път към клуба пътува нов мощен спонсор:
Феновете на “Левски” могат да бъдат спокойни. При “сините” няма драматични събития, както повечето хора се опитват да изкарат нещата. В “Левски” наистина ще имат Общо събрание на 3 февруари 2017 година в НДК, както е обявено. На него ще бъде разисквано най-доброто за бъдещето на клуба. А информациите, че VIVACOM ще се оттегля от “Левски” са напълно неверни. Компанията ще продължи да бъде спонсор на клуба.
Разбира се, възможно е Спас Русев да не бъде собственик на „сините”. “Стандарт” научи, че китайската фирма “Huawei” вероятно ще влезе в клуба. А всичко това означава, че в “Левски” няма драма и клубът се и ще се намира в добро състояние.
“Сините” дори вече работят по зимната селекция и подсилването на отбора. След привличането на Амаду Сукуна, на “Герена” се очаква да дойде и още един от чужденците на “Верея”, научи “Стандарт”. Все още не е ясно кой е точно е играчът на старозагорци, но трансферът трябва да бъде уреден в близките дни.

коментар

  • rosen

    16.12.2016 at 10:27

    Томаш и Верея – Винаги надупени посока гереня!!!!!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ