Само в 7DniFutbol.bg

Искат да отнемат от ЦСКА правата върху… ЦСКА! Ето кой ламти да пълни джоба от “червените” в Испания

7 Dni Futbol15.12.2016121

Феновете на ЦСКА със сигурност ще имат възможност да гледат на живо контролите на своите любимци от лагера им в испанския курорт Ла Манга. Армейците са се договорили да бъдат в комплекса от 23 януари до 5 февруари, като ще срещнат само елитни европейски отбори. Сред съперниците им ще бъдат някои от водещите руски клубове. Вероятно ще има проверки и с норвежки тимове, тъй като много от тях по традиция използват базата в Испания за зимните си подготовки.

СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ЛА МАНГА

Всички контроли на ЦСКА ще бъдат излъчени, а за тази привилегия ще се борят две медии – телевизията излъчваща мачовете от Първа лига и Купата на България от една страна, за която потребителите трябва да си плащат (от скоро и на 25% по-висока цена) и ЦСКА ТВ, от друга, където срещите ще се излъчват безплатно.

Не е изключено срещите да се предават и на двете места. Клубната телевизия вече стартира пробно с излъчването на запис от срещата с Локо ГО (0:0) във вторник вечерта. Екипът е планирал да пътува до Испания, за да излъчва на място.

Контролите все още не са уточнени на 100%. Причината за това е, че в испанския курорт се организира ежегоден турнир “Ла Манга къп”, в който ЦСКА ще се включи, но не всички участници са ясни, поради което няма изготвен график.

 

коментар

  • rosen

    15.12.2016 at 10:11

    Глупости – Гела може вече да си помечтае за тел. права спрямо АРМЕЙЦИТЕ!!! Зависи разбира се много и от Ръководството ни!!!!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ