Само в 7DniFutbol.bg

Уникално видео! Вижте Христо Стоичков, както никога преди не сте го виждали – с рокля!

7 Dni Futbol15.12.201640

Христо Стоичков се облече като жена и доказа, че е истински мъж. Това е мнението на колегите на българската футболна легенда в американския канал за испаноговорещи “Унивисион депортес”. Двама от тях го направиха в ефир, а поводът беше поредното изпълнено обещание заради загубен бас.

Този път “наказанието” за Стоичков беше толкова тежко, че дори най-добрият му приятел в “Унивисион” Едгар Мартинес дълго не можеше да повярва, че Камата наистина ще изпълни баса.

Стоичков се обложи, че препоръчаният от него футболист Виктор Васкес, който с протекциите на българина, беше взет в един от най-популярните мексикански клубове “Крус Асул”, ще завърши минимум с 10 точки по системата гол+пас. След като това не се случи, Христо трябваше да се облече като quinceanera – така в Латинска Америка наричат петнайсетгодишните девойки, които на специална церемония ознаменуват прехода от детството към зрелостта. Обикновено те са облечени в дълги дантелени рокли, а за случая Стоичков бе избрал червения цвят. Той беше с перука, а лицето му – скрито от маска, което породи известни съмнения дали това не е дубльор. През цялото време на екрана обаче стоеше надписът “Звездата изпълни обещанието си”.

Носителят на “Златната топка” не губи за първи път басове. Той вече бе в ролята на домашна прислужница на своя колега, като дори му изглади ризата, после си боядиса косата в цветовете на мексиканското знаме, а веднъж дори трябваше да се бие с мексикански кечист. Сладкото му отмъщение беше, когато самият Едгар загуби бас и Стоичков му епилира единия крак в ефир.

ВИЖТЕ ТУК УНИКАЛНОТО ВИДЕО НА КАМАТА, ОБЛЕЧЕН С РОКЛЯх

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ