Само в 7DniFutbol.bg

Надеждата на Берое за топ 6 минава през задължителен бой по раздрусаният Локомотив

7 Dni Futbol15.12.201630

Берое приема днес от 15 часа Локомотив (Горна Оряховица) в последния мач на двата тима за годината. Заралии стабилизираха изявите си в последните кръгове и за тях победата е задължителна, за да се задържат близо до топ 6 преди паузат. Тимът на Ферарио Спасов е 8-и и изостава на 6 точки от Дунав, който заема шестото място. Локо (ГО) пък е 12-и със 17 точки, а след вчерашният скандал и изгонването на Йордан Апостолов обстановката едва ли е спокойна. Треньорът Иван Колев обаче иска тимът му да вземе точки от Стара Загора, въпреки всичко и е подготвил играчите си за здрава битка до последната минута. Железничарите ще играят и за завишени премии в срещата.

Треньорът на Берое Ферарио Спасов няма да прави големи промени в състава спрямо 11-те, постигнали 1:1 срещу Пирин в Благоевград миналия кръг. Атаката ще води конгоанецът Жуниор Мапуку, подпомаган от Борислав Цонев. По крилата ще връхлитат Атанас Зехиров и Ерик Почански.

За Локо Иван Колев ще заложи на бившия футболист на заралии Игор Джоман като титуляр в халфовата линия, а до него ще действа Юлис Ндонг. Атаката ще води Mатиас Курьор, а по крилата ще са Бен Отман и Кифуети.

Вероятни състави:

Берое: Макенджиев, Василев, Динков, Иванов, Пенев, Като, Охене, Зехиров, Цонев, Почански, Мапуку

Локо ГО: Банков, Фиданин, Керчев, Кавдански, Желев, Н’Донг, Джоман, Курьор, Бен Отман, Генчев, Кифуети

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ