Само в 7DniFutbol.bg

Скандалът в Локо (ГО) се разраства! Новаците изгонили футболист, защото си иска заплатата

7 Dni Futbol15.12.2016130

Отстраненият от Локомотив Горна Оряховица полузащитник Йордан Апостолов хвърли яснота около създалата се конфликтна ситуация между него и ръководството на клуба. Той беше изгонен вчера с декларация, в която е обвинен в непристойно поведение, което не кореспондира с очакванията към професионален футболист.

“Бях на лагер преди мача с Берое. Треньорът ме извика и ми каза, че съм освободен. Сега предстоят преговори за прекратяване на договора ми. Не се чувствам виновен за това, че съм си потърсил заработените пари. Ако да урониш престижа на клуба вече се нарича това, че си си потърсил заработеното, то тогава просто не знам”, коментира Апостолов пред Футбол 24.

“Преди мача с ЦСКА-София ни беше обещано изплащането на 4 премии и 1 заплата. Дадоха две премии, а останалите две и заплатата щели да бъдат изплатени до Коледа. Как да бъда сигурен, че това пак не са празни обещания?”, завършва Апостолов, който все още има действащ договор с клуба въпреки декларацията за отстраняването му.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ