Само в 7DniFutbol.bg

Черно море продава героя от “Лудогорец Арена”, Гонзо се гордее с Моряците си

7 Dni Futbol14.12.201630

Старши-треньорът на Черно море Георги Иванов остана много доволен от спечелената точка на неговия тим при тежкото гостуване на Лудогорец, с което посрещат зимната пауза в много добро настроение. Той похвали всички футболисти и призна, че Пржемисъл Коварж ще бъде продаден в Чехия.

“Ако кажа, че резултатът е справедлив, ще излъжа. Лудогорец е класа над всички други отбори в България. За да направиш равен срещу тях, трябва футболистите да се раздават. Днес играхме без четирима основни играчи и се радвам, че момчетата, които ги замениха, се представиха прекрасно. Казах едно голямо благодаря на всички за работата. Преди шест месеца всичко беше трудно, подобрявахме се постепенно и мога да бъда горд с този отбор.”

“Истина е, че Коварж може да бъде продаден в Чехия. Има освобождаваща клауза, той вчера коректно ни обясни, че има предложена сума и нямаме право да го задържим. Не трябва да подценяваме позицията на вратаря, защото играта се пренася върху целия отбор.”

“Отмених лагера в Турция след атентатите, не смятам да подлагам момчетата на стрес. Мислим да идем в Гърция и уреждаме контроли в момента. Надяваме се следващите шест месеца да са още по-добри.”, завърши Гонзо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ