Само в 7DniFutbol.bg

Едо каза ще прави ли Локо Пд звездна селекция, постави цел битка за Европа

7 Dni Futbol14.12.201630

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян изрази разочарованието си, че отборът не е успял да спечели домакинството си на Славия от Първа лига. Въпреки това специалистът е на мнение, че играчите му са се раздали максимално и няма как да бъде недоволен от представянето им.

“И двата отбора можеха да спечелят този мач. Остава горчилката, че загубихме две точки. Можехме обаче и да паднем. И сега да го започнем отначало, пак ще подходя по същия начин към него. Футболистите го изиграха повече със сърцето, с голямо себераздаване, а не с ума. Изиграхме мача с най-добрата единадесеторка, с която можехме да излезем. Не мога да се сърдя на футболистите. Те проявиха голямо желание и се раздадоха до края. Не е приятно да се играе на такова време, но трябва да се съобразяваме с атмосферните условия. Няма да коментирам дали ще освобождаваме футболисти и евентуално кои ще бъдат те. Ще разберете, когато официално се разделим с тях. Всичко ще бъде обявено на официалния сайт на клуба. Ще има 1-2 нови попълнения, от които очаквам да подсилят тима. Разбира се не очакваме селекция от много звезди. Идеята е да имаме конкуренция за всеки пост. Искам Локомотив (Пловдив) да запази мястото си в първата половина на таблицата и да не мислим за въртележки в дъното на класирането”, каза Ераносян.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ