Само в 7DniFutbol.bg

Топчо обяви: Селекцията и подготовката на Левски са ясни

7 Dni Futbol13.12.201630

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков каза, че „сините” имат изграден ясен план за зимната си селекция. Той отново подчерта, че с никого не иска да се разделя, а да надгражда.

„Ние имаме концепция, имаме ясен план за входяща и изходяща селекция, един резултат няма да ни отклони от пътя. Почти с никого не искам да се разделям. Целта е да се запази ядрота, искам само да надграждам. Ако се появи апетитна оферта и се стигне до сделка, ще искаме да вземем поне на същото ниво човек”, каза наставникът на Левски.

„Не искам да изпадам в конкретика и да коментирам имена. Това, което съм харесал, и това, което можем да вземем, съм го дал като мнение на ръководството”, добави той и каза, че от предстоящия мач срещу Нефтохимик очаква само победа:

„Очаквания са единствено и само за победа. Това зависи от нас как ще влезем – и физически, и тактически. Ние имаме достатъчно футболни аргументи и се надявам да завършим с победа. По-добре да не сравняваме мачове, защото това бяха други треньори, други обстоятелства”.

„Целият щаб обяснихме на играчите, че има време празници, пътувания. Първо трябва да си свършим работата. Говорили сме, дано са го разбрали”.

„Уважавам всеки противник и подценяване няма да има. Съперникът е притиснат, нуждае се от токи. Ние трябва да покажем това, което се иска от нас. Последните мачове играем добре и вървим в правилната посока. Ще се опитаме да изненадаме противника. С Христо Янев се познаваме добре, знаем си вижданията за играта”, каза още Топузаков.

„Не знам кой е съдията, и съдиите допускат грешки, никога не съм коментирал, няма и да ги коментирам. Ние трябва да си извоюваме успеха”.

Относно зимната подготовка треньорът на Левски обяви:

„Договорили сме почти всички контроли, те са пет на брой. Очакваме потвърждение. Нека всичко е документално ясно и ще обявим”.

„Схемата? Това е малко в бъдещето. Със сигурност ще тренираме неща, които аз искам. Това включва схема с двама нападатели, да сме по-гъвкави. Да изненадваме противника и да сме по-ефективни. Ние трябва да печелим повече точки, регламента да го оставим настрани”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ