Само в 7DniFutbol.bg

Фортуна посече Лъвчетата! Трябва да преборят европейския шампион у дома му за място на финалите

7 Dni Futbol13.12.201610

Националният отбор до 19 годишна възраст попадна в Група 5 на Елитния квалификационен кръг за Евро 2017 в Грузия. Това стана ясно след днешния жребий, който бе изтеглен в швейцарския град Нион.

В групата на нашия отбор са още тимовете на настоящия шампион Франция, Босна и Херцеговина и Израел. Домакин на квалификационния турнир, който ще се проведе между 22-ри и 27-ми март ще бъде Франция.

“За всички е ясно, че на този етап вече всички отбори са много силни. Франция е настоящият шампион и разполага с отличен колектив и много силни индивидуалности. Израел е традицинно силен при юношеските гарнитури, а Босна и Херцеговина е съставен от технични играчи, както повечето отбори от този регион на Европа. За нас е важно да надградим, това, което постигнахме с момчетата по време на мачовете от Първия квалификационен кръг. Имаме достатъчно време да се подготвим и да се опитаме да се представим на ниво. Знаем, че ще е трудно, но момчетата имат качества и характер и аз вярвам в техните възможности“, коментира селекционерът на България U19 Ангел Стойков.

За финалите в Грузия, освен домакините, се класират само победителите от 7-те квалификационни групи.

Програма на мачовете на България от Елитния квалификационен кръг:

22.03.2017 Израел – БЪЛГАРИЯ

24.03.2017 Франция – БЪЛГАРИЯ

27.03.2017 БЪЛГАРИЯ – Босна и Херцеговина


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ