Само в 7DniFutbol.bg

Край на мераците на Домусчиев да има ЦСКА! УЕФА го отряза

7 Dni Futbol13.12.2016170

За никого не е тайна, че Кирил Домусчиев поддържа финансово ФК Авиатор. Ясен е и планът му – да изчака изпразнения от съдържание клуб да стигне един ден до “А” група, ако може, и да премести там Лудогорец.

На бизнесмена отдавна му е тясно в Разград, където няма дори мол, да не говорим за публика. Затова и той не бърза да строи стадион, отговарящ на изискванията на УЕФА, а все го тегли към София.

Е, от УЕФА удариха сериозен шамар на мераците на Домусчиев да си има свое ЦСКА. Миналата седмица бяха гласувани кардинални промени в провеждането на евротурнирите. Най-важният за олигарха казус е с приключването на националния коефициент. Така всеки отбор участва в Европа вече ще участва само и единствено с клубния си коефициент. Т.е. един ден, когато заяви участие с Авиатор-1948 в Европа, Домусчиев ще трябва да започне от нулата, че и малко под нея.

Пресметлив бизнесмен ням как да си позволи това, особено, ако има тим като Лудогорец, който все повече развива коефициента си в Шампионската лига.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ