Само в 7DniFutbol.bg

Ръководството на ЦСКА вече инвенстира 2 млн. в Панчарево и Армията, а тепърва ще се вадят още пари

7 Dni Futbol13.12.201621

Ръководството на ЦСКА е инвестирало близо 2 милиона лева за дейности по “Армията” и Панчарево от лятото насам, но с това далеч няма да се изчерпят налетите суми за базата. През пролетта червените ще продължат усилените ремонти в Панчарево. Там ще бъдат възстановени бунгалата, като според информация на “Тема Спорт” само в тях ще се инвестират 1 милион лева. Предстои също и изграждането на други постройки, сред които възстановителен център, както и общежитие, но то ще бъде на по-късен етап, пише вестник “Тема спорт”.

Отборът ще се готви изцяло в Панчарево напролет, а в по-дългосрочен план идеята е всички играчи от представителния състав и от школата да спят в базата.

До този момент в Панчарево бяха обновени напълно двата терена, а напролет ще бъде изграден и трети. Отделно почти са завършени съблекалните, а ще има и малка трибуна.

Инвестициите в базата са основен приоритет на главните акционери Гриша Ганчев и Юлиан Инджов и те ще наливат интензивно суми в тях. Ръководството на ЦСКА също така ще предоговори отношенията си с министерството на спорта за “Армията” и Панчарево.

коментар

  • ИБ

    14.12.2016 at 12:00

    Поклон за това, което правите господа. ЦСКА ще го има и ще бъде отново на върха с хора като вас.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ