Само в 7DniFutbol.bg

Затрупаха Левски с оферти! Ето кои футболисти са хванали окото на чуждите емисари

7 Dni Futbol13.12.201640

Доброто представяне на Левски не остава незабелязано. Макар да са на второто място във временното класиране, “сините” правят силна есен, което  доведе до доста сериозен интерес към техни играчи през зимния трансферен прозорец. На “Герена” вече са пристигнали запитвания за няколко футболисти. За момента от клуба не смятат да правят масова разпродажба, тъй като спортно-техническият щаб иска да запази ядрото на тима и да надгражда с оглед сериозните амбиции за пролетта. В същото време обаче няма да е изненада, ако един или повече играчи бъдат продадени през януари и така да бъде попълнен бюджета за нови попълнения.

Сред футболистите, които са хванали окото на чужди емисари, най-вероятно попадат Божидар Краев, Бабатунде Адениджи и Джереми де Ноойер. Това са едни от най-младите играчи в отбора и е нормално именно те да са най-апетитна хапка за евентуалните купувачи.

В същото време на “Герена” чакат развитие и по няколко входящи трансфера. Треньорът Елин Топузаков вече няколко пъти сподели, че се нуждае от 4-5 нови играчи на всички постове. Последните информации са, че от клуба са доста близо до привличането на двама класни футболисти, но засега имената им се пазят в тайна.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ