Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев, махай се от ЦСКА!

Някой има ли представа какво прави Гриша Ганчев в ЦСКА!? За какво още е в Борисовата градина? Защо вече не си е събрал багажа от “Армията”?

В ЦСКА Ганчев права няма, той има само задължения. Длъжен е да осигури бюджет от около 14-15 милиона. Длъжен е да ремонтира базата в Панчарево. Длъжен е да купи емблемата и дълговете за 10-ина милиона лева. Длъжен е да построи общежитие за футболистите от школата. Длъжен е, ако му даде държавата, да ремонтира и “Армията” с 25 милиона. Длъжен е да пусне нов сайт и още по-нова телевизия. Длъжен е да доведе Удинезе и да сервира на тепсия Интер. Длъжен е, длъжен е, длъжен е…

Срещу всичко това Ганчев има едно право – срещу милион на месец да гледа наживо мачове на ЦСКА на “Армията”. Каквото имат и всички останали, които месечно дават 10 лева за клуба. А откскоро и по 5…
Ганчев не може да работи с треньор, с коготото иска. Срещу 10 милиона на година има два избора – или Любо Пенев, или Стойчо Младенов. Ама това, че Чичовото се е провалил у нас, а Стойчовото навсякъде в Европа – няма значение. Те са цесекари!

Ганчев не може да работи с директор, с когото иска. Няма никакво значение дали това е Андрей Желязков, Наско Сираков или Валентин Михов. Ганчев може да работи само и единствено с директори, на които Сектор Г не скандира “Педераст, педераст”. Това му е позволено. И нищо повече!

Ганчев не може да изгони от отбора Борис Галчев. Нищо, че преди това Стойчо Младенов го е правил. Може най-много да го извади от първия състав и дотам. Защото Галчев с два мача с Меричлери е легенда, а Ганчев с всичко свършено около купата и оцеляването на ЦСКА е просто…Гришата дето е длъжен!

Извинявайте, но вие дето имате фирми, какви хора назначавате в тях? Такива дето са кадърни и или други, само защото са от ЦСКА?

Извинявайте, но вие дето работите за шефове-левскари защо сте там?

Идиотско е ЦСКА и най-вече публиката на ЦСКА да отказва да влезе в 21-и век! Искате от Ганчев успехи, но не му давате да работи с екипа, с който смята, че може да ги постигне. Искате от отбора победи, но не давате с него да работи треньор, който вади собствени 100 000 евро, за да се развие и да ги постигне. Искате си

Стойчо Младенов, дето беше назначил двамата сина и съпругата на “червена” хранилка.

Познавам Гриша Ганчев от 20 години, отколкото е и във футбола. Затова съм сигурен, че за него е най-добре да си тръгне от ЦСКА сега! За да не му се налага да го прави след 5 (ПЕТ!) месеца.

Кой разбрал – разбрал!

ПП: Има едно АКО! И то е, че Ганчев трябва да остане в Борисовата градина, АКО най-накрая му разрешат да работи с хората, с които той иска, а не с онези, за които феновете мечтаят. В противен случай – да се маха! И след него няма да доде никой! Защото щом Ганчев не е успял в ЦСКА днес, няма да успее никой утре. Без значение с или без Стойчо или Стойчовица.

25 коментара

 • hshd

  13.12.2016 at 0:02

  И аз съм на това мнение Клуб е Фирма която има нужда от добро оправление, а г-н Ганчев умее да оправлява успешно и точно за това го подкрепихме. Ако Наско дойде в ЦСКА и носи успехи нямам проблем. А това значи че той се отрича и от говедата.

  Reply

  • Валентин Александров

   13.12.2016 at 1:43

   У

   Reply

  • Иван Христов

   14.12.2016 at 21:33

   ЦСКА фирма? Тия ги обяснявай някъде другаде! Гришата да залага основно на българи ако иска да радва цесекарите, иначе тия 35 000 никога повече няма да ги види

   Reply

 • Yuliyan Milev

  13.12.2016 at 0:15

  Поздравления за коментара! А Гриша Ганчев да действа, без да се съобразява. Феновете да си подкрепят отбора. Управлява който плаща.

  Reply

 • Тодор

  13.12.2016 at 2:00

  Евала за статията!Гришата да работи както мисли че ще е най-добре за ЦСКА,без значение дори че са лефскари,след като Гришата прецени че с тях ще е по-добре в името и каузата на ЦСКА,а феновете ако не разберат че това се прави за доброто на отбора значи са и толкова фенове!Никъде успехите не идват като щракнат с пръсти,нужно е време…

  Reply

 • Gorilata

  13.12.2016 at 2:20

  Много добре казано, има каузи,има проекти, има ръководството. Когато става дума за ЦСКА, това е религия! Трудно можеш да обясниш на малкият Армеец че директора му е ГОВЕДО. Далеч съм от мисълта че няма чисти АРМЕЙЦИ с качества за европейските лидери в управлението на ЦСКА.

  Reply

 • Stan

  13.12.2016 at 6:37

  Хахахаха…. може и Лупи да управлява без да плаща….

  И аз съм на мнение, че на ЦСКА трябват дбри мениджъри… легендите са за музея!

  Reply

 • RED STAR

  13.12.2016 at 7:07

  ГРИША 101 % доверие в теб!!!Само да кажа, че НАСКО няма да си позволи и мисъл за нещо извън правилата ..защото знае че десетки очи го следят !!ГРИШАТА и Наско са убийствен тандем…така пращаме в пълен нокаут недоразумението лфффск и те двамата се заемат с изрода от Делиормана а именно специалиста по розови кюлоти ..гелосания гном който съсипа БГ футбола !!Те двамата образно казано ще го закачат на ченгел като драно прасе и бавно…ама много бавно и мазно ще го филитират !!ТОГАВА ГРИША ще те боготвориме …да илядиш !!Иначе ОБРАЗНО казаното нямам нищо против и да стане реалност !!

  Reply

  • Аз

   24.01.2017 at 23:26

   Хаха, ти между желания и реланости явно разлика не правиш. “…така пращаме в пълен нокаут недоразумението Левски…” това изречение в бъдеще желателно, пожелателно наклонение ли е? Или ясновидско пожелателно? Ти си пълен смешник

   Reply

 • Тодор Божанов

  13.12.2016 at 7:45

  Точно и ясно! Поздравления за статията. Дано само нервите на Гришата издържат. Защото след него ще дойде краят. Жалко, че една /за съжаление не малка/група уж правоверни ЦСКА-ри не могат да го разберат.

  Reply

 • НАМ

  13.12.2016 at 8:43

  БРАВО ЗА СТАТИЯТА ! ПОДКРЕПЯМ СИРАКОВ ДА ДОЙДЕ !!! ГРИША ГАНЧЕВ Е МНОГО УМЕН ЧОВЕК И ЗНАЕ КОГА ДА ИЗВАДИ КОЗОВЕ, САМО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСТАВЕН ДА РАБОТИ НА СПОКОЙСТВИЕ !

  Reply

 • koko

  13.12.2016 at 9:09

  Браво на Зарков. Точно в десятката. А що се отнася до Сираков той ще е от полза за ЦСКА. Голям ръководител е. Но не слушайте дрогираните и зомбирани фенофе. Те вредят на отбора. Грияа, действай със замах. С теб сме….

  Reply

 • Д Иванов

  13.12.2016 at 9:42

  Много точно казано. Напред Гриша! Атака след атака без да се обръща внимание на жертвите. Идването на Сираков ще бъде огромен и як шамар за говедата!

  Reply

 • Боби

  13.12.2016 at 10:51

  Това с бате Наско няма как да стане. Няма да се приеме от феновете да знаете.

  Reply

 • Triphon Triphonov

  13.12.2016 at 10:55

  ДОКАЗАНИТЕ МЕНИДЖЪРИ – В ЦСКА ! ЛЕГЕНДИТЕ НА ЦСКА -В МУЗЕЯ НА ЦСКА ! ПУБЛИКАТА НА СТАДИОНА С ПЪЛНА ПОДКРЕПА НА ОТБОРА !ТАКА СЕ ПРАВИ ПО БЕЛИЯ СВЯТ !

  Reply

 • LEVSKI FOREVER

  13.12.2016 at 11:14

  Панчарефските прасета най-накрая стигнаха до болезнения извод – единствено някой левскар може да почисти миризливата тор в кочината на Цецка.

  Reply

  • Баба Цола

   13.12.2016 at 16:46

   Вие Манго, първо изринете вашият обор, ч е е потънал в тор,и тогава давай акъл на другите какво да правят!Анадънму ФЕС?

   Reply

 • Бонка Цокова

  13.12.2016 at 12:00

  Зарков, убийствена статия! Феновете на ЦСКА да не се превръщат в говеда и да се месят в неща, които не разбират. Тяхната работа е да подкрепят отбора и собственика, а той се е доказал, че може. Иначе тръгваме по пътя на “говедата”, дето са на всяка манджа – мерудия, ако продължаваме така, Гришата ще ни връчи акциите, а ние ще ги ползваме вместо тоалетна хартия. Да оставим Ганчев да си върши работата, а нашата е на стадиона.

  Reply

 • Владо

  13.12.2016 at 12:14

  Платена статия, това е ясно, но съм съгласен като цяло. Стойчо е първо сребролюбец и после армеец, а и провалите му в Европа показват ясно, че нямаме нужда от услугите му никога вече. Любо може да постигне много, но в крайна сметка този, който плаща, решава. За мен Стамен Белчев е добър вариант до края на сезона. А ако завършим пред говедата (ясно е, че с толкова загубени вече точки първото място е мираж), защо не и дългосрочно.

  Ако иска да назначи Сираков, от моя страна няма проблеми. Но Сираков ще трябва да постигне доста добри резултати, за да ни убеди нас, армейците, че наистина иска доброто на ЦСКА.

  Важно е, разбира се, и ръководството да поема и отговорност и да действа навременно – например румънчето, което се видя, че за чеп за зеле не става, трябваше да бъде махнато много по-рано, а не да му се молят да седи, въпреки десетките идиотски загубени точки.

  Reply

 • Торбалан

  13.12.2016 at 12:18

  Аз вярвам безгранично на Гриша Ганчев. Ако ще да възкреси Гунди и да го сложи начело на атаката ни, пак ще го подкрепя. Важното е отборът да тръгне нагоре. Тръгне ли веднъж великата Червена машина, вече нищо не може да я спре. Ще мачка всичко по пътя си – и сини подуянски, и зелени делиормански чалми. Ще минава отгоре им като валяк… ЦСКА ШАМПИОН!

  Reply

 • rosen

  13.12.2016 at 16:11

  Точно така,Гриша действай , Червената Арамада е с теб!

  Reply

 • az67

  13.12.2016 at 17:38

  Гришата си знае работата,нека го подкрепяме.Той не е от хората които си оставят магарето в калта.За това и навсегда само ЦСКА!!!

  Reply

 • Емил

  14.12.2016 at 0:25

  Наско достатъчно яде лайна в лесни преди две години, че да им прости. Да не говорим, че със Стоичков са като братя и няма да си позволи да сбърка и да го засегне. Подкрепям идеята. Във всяка сбирщина глупаци има един умен. Кзл

  Reply

 • Иван Христов

  14.12.2016 at 21:40

  Гришата никой не го гони и никога няма да се каже лоша дума срещу него, ама да не си помисля, че няма да го критикуваме. Това не е фирма – това е ЦСКА. Народа иска българи да играят и да се гради отбор за бъдещето и за националния. Миналогодишните момчета събраха 35 000, с португалци и румънци няма да стане. Дано Гришата да ги разбере тия работи и да залагаме на наши и български кадри, ясно е, че нивото е ниско, но все някой трябва да опита да отлепи ютията и кой някой ако не е ЦСКА!

  Reply

 • damensito

  16.12.2016 at 8:56

  1. Много невероятно ми звучи Наско да се съгласи да дойде в ЦСКА. Колкото и да се чувства обиден на ръководството на Динамо. И какъв мазохист трябва да си да отидеш там където не те искат? Да те плюят и обиждат всеки мач…
  2. Към Наско няма да получи никакъв кредит на доверие, публиката няма да му даде никакво време за реформи, за да постигне успехи. При първата грешка тези 50% от феновете, които не го искат ще станат 90%.
  3. Ако ще идва Наско, да идва поне в комплект с Мъри! Щото представяте ли си да доведе някой като Петев?
  4. Въпреки всичко най-важното мнение е на този, който дава парите.
  5. САМО ЦСКА!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ