Само в 7DniFutbol.bg

Нагъл Сашко Димитров наля масло в огъня на омразата! Бившият треньор нарече феновете на Берое “семкаджии” и се постави на пиедестал

7 Dni Futbol12.12.201671

Бившият треньор на Берое Александър Димитров направи изключително арогантно изказване, с което наля масло в огъня на омразата на феновете на заралии срещу себе си. Наставникът, който си тръгна от Града на липите след като привържениците ясно му показаха, че не го искат начело на любимия си отбор, заяви пред Диема Спорт, че се е поддал на “натиска на няколко семкаджии.

„В момента чувствам тъга и виновност, защото се поддадох на натиск на няколко семкаджии, както ги наричат в Стара Загора. Смятам, че в мачовете с Верея, Пирин и Славия ние играхме не лошо и спечелихме 9 точки. Оттеглих се, за да може играта и представянето на отбора да бъде по-добре и мястото в шестицата да не бъде застрашено, а сега то е. Съжалявам и мога да се извиня на ръководсвото на Берое, че се поддадох на този натиск и не издържах психически, защото с екипа ми чувствахме, че сме на верния път”, за финал се издигна сам на пиедестал Димитров.

коментар

  • На Сашко Ебача

    13.12.2016 at 21:35

    Боклук некадърен си ти педалче мръсно!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ