Само в 7DniFutbol.bg

Член на Изпълкома отсече: Такива като Ставров трябва да бъдат изтрити от лицето на земята

7 Dni Futbol12.12.2016130

Босът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов “удари рамо” на Дунав в протестите им срещу съдийството. Русенци бяха ощетени срещу Верея преди броени дни, а снощи Станислав Ставров се подигра с труда на “драконите”, след като не им свири 2 чисти дузпи срещу Черно море. В крайна сметка се стигна до подаване на жалба от страна на русенския клуб и се очаква наказание за грешника.

“Две категорични дузпи в полза на Дунав не бяха свирени! Хора като този Ставров трябва да бъдат изхвърлени от футбола ни. Те просто се подиграват с отборите. Това бе много грозно, просто позорно”, обяви Стефанов пред Livesport.bg.

“Според мен проблемът със съдийството може да се реши, когато изхвърлят завинаги двама-трима рефери. След това другите ще се поизплашат и ще престанат да свирят в полза на едните отбори. Да не говорим, че в този мач Дунав бяха заклани срещу Черно море. Представяте ли си какво щеше да бъде, ако играеха срещу Лудогорец?!”.

“Имаше един период в който бяха извадили от нарядите двама-трима съдии. Ставров също. След това обаче ги върнаха. Такива съдии като Ставров, Николай Йорданов и още един-двама просто трябва да бъдат изхвърлени доживот, изтрити от лицето на земята. Йорданив ни ощети жестоко срещу Левски, след като видя, че противникът не може да ни победи и наближава края на мача. Просто нямам думи”.

“Относно Славия, какво да ви кажа, засега вървят добре нещата под ръководството на Владимир Иванов. Имам голяма вяра в него, защото не само, че е бивш капитан на тима, но и е амбициозен и има резултати. Загубихме от Левски, но бяхме порязани. В два мача пък победихме. Надявам се да играем по-силно през новата година. Колкото до Сердеров, има вариант да бъде продаден на Урал. Това е истина. Не искам обаче още да коментирам преди нещо да се е случило”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ