Само в 7DniFutbol.bg

Ултрасите на Левски изготвиха стратегия за връщането на феновете на стадиона

7 Dni Futbol12.12.201641

В неделя се състоя среща на фракциите от агитката на Левски. Сбирката в столичната зала “Универсиада” се осъществи по покана на Националния клуб на привържениците. На нея бе обсъден отливът на фенове от домакинските мачове на състава. Бяха изгладени някои противоречия и изготвена стратегия за връщането на феновете на трибуните, пише вестник “Тема спорт”.

Срещата започна с реч на председателя на НКП Степан Хиндлиян. Той се обърна към останалите в залата по следния начин:

“Ще ви помоля да си отговорите на един въпрос – “Аз от Левски ли съм?”. А след това на още няколко… Аз от сектор Б ли съм? Аз от някоя фракция ли съм? Аз поклонник на някое определено лице ли съм? Аз от форума ли съм, аз от фейсбук-група ли съм, или съм от кръчмата в квартала. Ако отговорите на всичките тези въпроси са положителни, поне ги степенувайте, за да е ясно. Аз за себе си знам кой е отговорът. Знам защо съм тук, защо съм на стадиона и защо ще продължа да бъда на него без значение дали ще заемам това място (б.р. -председателския пост на НКП)”.

След това в залата се проведе “Боен турнир 2016”.

коментар

  • Иво Тонев

    12.12.2016 at 10:47

    Степан Хиндилян: Аз от Левски ли съм? Аз българин ли съм???

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ