Само в 7DniFutbol.bg

Министър Кралев: Положихме основите, но има още много неща за коригиране, за да върнем спортната слава на България

7 Dni Futbol11.12.201640

Министърът на младежта и спорта Крален Кралев бе на стадиона в Горна Оряховица, който отново приема мачове от елита на българския футбол. Домакините от Локомотив завършиха наравно 0:0 с ЦСКА – София, а Кралев даде своя коментар след срещата.

“Аз съм изключително щастлив, защото видяхме колко много хора бяха на стадиона да видят любимия си отбор. Хубав мач, теренът и осветлението бяха в отлично състояние. Да го ползват със здраве. Знаете, че когато гостуват грандовете в по-малките градове, има много публиката. Хората пълнят с удоволствие реконструираните стадиони в провинцията. Мисля, че всеки мач ще бъде така, защото на хората в Горна Оряховица им е лиспвал елитния футбол”, сподели държавникът.

“Когато планираш дейността си, я планираш за 8 години, а не за 1 мандат. Важното е, че сложихме основата. Имаме над 22 обекта в 15 общини: Арена Бургас, почнахме реновиране на Белмекен, Зала София, стадионът в Горна Оряховица, до месец-два стадионите в Русе и Варна ще бъдат готови”, допълни министърът на спорта.

“Отиваме през март на избори. Ако хората ни повярват, ще продължим по същия път. Във футбола трябва много работа. Много неща има за коригиране, за да върнем спортната слава на България. Съжалявам, че не стигна време за закона. Дано се приеме във следващото правителство. Не сме направили кой знае какви промени в последните 25 години. Трябва да създадем условия и за частния бизнес да погледне към спорта. Надявам се, че ще имаме възможност да продължим дейността си”, завърши Кралев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ