Само в 7DniFutbol.bg

Иван Колев доволен от точката срещу ЦСКА

7 Dni Futbol11.12.201610

Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица Иван Колев бе много доволен след ремито с ЦСКА в първия мач на неговия отбор, изигран в Горна Оряховица. Колев не спести суперлативите и за феновете на отбора, които определи като „фанатични”.

„Разбира се, че съм доволен от точката срещу ЦСКА. Искам специално да благодаря на футболистите за представянето им днес. Разбира се, и на прекрасната публика, на града, на ръководството, че създадоха тези условия за този мач”, заяви Колев.

„Мисля, че първото полувреме бяхме равностойни на ЦСКА. Второто също имахме две много добри възможности. Важното е, че като отбор израстваме и контролираме все по-дълги периоди от мача с по-добро темпо. Това е много важно.”

„В основата на отборната игра стоят индивидуалните действия. След това идва организацията. В двете неща играчите бяха перфектни. Затова и като отбор стояхме добре.”

„Аз може би сте забелязали, констатирах, че не можем да разчитаме на много от футболистите. Вярвам на наличните футболисти и се радвам ,че тези, които ги заместиха се представиха достойно. Следващият мач ще е много важен срещу Берое, а след това през зимната пауза ще помислим как да развиваме отбора.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ