Само в 7DniFutbol.bg

Императора е номер 1 в Локо (Пд)! Черно-бялата Коледа взриви Пловдив

7 Dni Futbol11.12.201640

Днес в Дом на културата „Борис Христов“ се проведе 11-та Черно-бяла Коледа. Залата бе препълнена и се оказа тясна за всички желаещи да наблюдават празника. Над 1000 фена направиха атмосферата в Дома на културата уникална и незабравима.

Събитието започна с минута мълчание в памет на напусналите ни тази година Траян Дянков и Красимир Костов. Почетена бе паметта и на всички хора, свързани с черно-бялата идея, които ни напуснаха през тази година, както и на жертвите от инцидента в Хитрино.

След това привържениците на клуба бяха изненадани приятно от изключителните изпълнения на българската народна певица Валя Балканска. За доброто настроение се погрижиха и от струнен дует Вейл.

На сцената се качи Ангел Ангелов – един от авторите на книгата за историята на Локомотив.

За особени заслуги към локомотивската общност бяха наградени Спиридон Торбов и Стоян Грозлеков. Те бяха поканени на сцената, където получиха почетни плакети. Вокалистът Спиридон Торбов получи своята награда за принос към черно-бялата идея от организацията на локомотивците в чужбина Wolrd Wide Locos. Стоян Грозлеков също бе награден от Организация Трибуна Спортклуб.

По време на Черно-бялата Коледа през 2014 година бяха наградени всички футболисти и треньори от шампионския сезон на Локомотив. Тогава своите награди не получиха Едуард Ераносян, Александър Тунчев, Иван Маринов, Славчо Атанасов, Димитър Клисаров и Добри Орловски. Днес те получиха своите почетни плакети под бурните аплодисменти на “черно-белите” привърженици в залата.

Пристъпи се към награждаването на най-добрите юноши от школата на Локомотив.

В категория Деца победител стана Християн Петров. На второ и трето място останаха Иван Узунов и Тони Лесов.

В категория Юноши Младша възраст победител стана Ияд Хамуд. На второ и трето място останаха Иван Караиванов и Даниел Чаушев.

В категория Юноши Старша възраст наградата взе Павлин Евтимов. На второ и трето място останаха Архан Исуф и Димитър Минчев.

Преди преминаването към награждаването на Футболист номер 1 на Локомотив за 2016 година, бяха връчени още две специални награди. Плакет за цялостен принос към клуба получи Ванчо Траянов. Награда за успешен дебют в мъжкия отбор получи 15-годишния Ияд Хамуд.

Премина се към кулминацията на Черно-бялата Коледа – обявяването на Футболист номер 1 на Локомотив за изминалата година. Победител с 404 гласа стана капитанът и голмайстора на отбора Мартин Камбуров. Той бе награден от бившия собственик на Локомотив Николай Неделчев под бурните аплодисметни на публиката. На второ място е Бирсент Карагарен, който получи наградата си от старши-треньора Едуард Ераносян. На трето място остана вратарят Ясин Ел Харуби, който бе награден от помощник треньора на Локомотив Христо Колев.

Финалното изпълнение бе на групата на Спиридон Торбов, която накара цялата зала да се изправи на крака и да запее в един глас.

След края на събитието всички се наредиха за една обща снимка на стълбите на Дома на културата Борис Христов. Финалните акорди за деня бяха дадени на коктейл на втория етаж на сградата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *