Само в 7DniFutbol.bg

Лаптопа потресен: Това е един от най-странните мачове в кариерата ми

7 Dni Futbol11.12.201650

Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов определи загубата с 0:3 от Созопол като “един от най-странните мачове” в кариерата си на треньор.

“Това беше един от най-странните мачове, на които аз съм присъствал. Реално техните голове просто трябваше да влязат. Както на нас съдбата ни се усмихна във Враца, това е мач, който каквото и да бяхме направили, щяхме да го загубим. Реално домакините имаха три ситуации, които не мога да кажа, че са чисти и ни победиха с три гола. Не мисля, че беше толкова тотално тяхното преимущество. Мисля, че ние владеехме инициативата, но не стигахме до чисти ситуации. Голове от нищото. И трите им гола бяха от нищото”, заяви Ангелов.

“Созопол имат един стил, който практикуват от две години. Знаехме какво ще направят, не бяхме изненадани. Първият гол жбе от 40 метра, невнимание. ЯВторият гол стана от абсолютна грешка. Съдбата днес нямаше как да бъде на наша страна. Можеше да загуби с 1:0, можеше да се случи и нещо по-различно. Имаме още един мач, в който ще се опитаме да победим.

“Опитвам се да обръщам внимание на класирането, но не ми е някаква фиксидея. Целта ни за първия полусезон е изпълнена, защото ние сме новак.”

“Там (в Етър) предполагам, че нещата ще се оправят. Битката е равностойна. Мисля, че вторият полусезон ще е още по-интересно”, допълни Ангелов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ