Само в 7DniFutbol.bg

Гочето отсече: Нямам проблеми с шефовете! Ще остана в Етър, каквото и да става

7 Dni Futbol11.12.201640

Старши треньорът на Етър Георги Василев коментира пред “Топспорт” появилите се информации, че ще напусне шампионана България за 1991 година. Опитният специалист бе категоричен, че остава начело на “виолетовите” и би бил последният, който ще си тръгне от стадион “Ивайло”. Както е известно, лидерът във Втора професионална лига загуби вчера от последния Левски (Карлово) с 0:2 в двубой от 17-ия кръг на шампионата. След срещата президентът на клуба Александър Нанков обяви, че си тръгва от Етър, а футболистите, след като разбраха решението му, споделиха, че ще го последват.

“Кой не губи?! Във футбола такива неща се случват. Нормално е след мач да се реагира емоционално. Аз категорично оставам в Етър. Нямам какъвто и да е повод да си тръгна от клуба. Тук съм прекарал повече от 20 години. Отборът върви, лидери сме. Разберете, в отбора няма никакво напрежение. Не изключвам да има и някакви външни влияния, да се опитват да ни пречат. Това нито го знам, нито, ако е така, мога да го докажа. Предпочитам да си гледам в моята “къщичка”. Каквото и да става с Етър, аз ще остана. Дори и да тръгнем да потъваме, като един истински капитан на “кораба”, бих напуснал последен”, заяви Гочето.

Генерала разкри и подробности и за отношенията си с президента на “болярите” Александър Нанков. “Аз лоша дума за Нанков не съм казал. Проблем с него нямам, по-скоро той има проблем с мен. Не знам дали ще си ходи. По-скоро е реагирал емоционално след загубата. Не сме говорили, но искам той да остане. За доброто на клуба е да следваме вече начертания път и да няма промени. В Етър ситуацията не трябва да бъде “разделяй и владей.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ