Само в 7DniFutbol.bg

Факторът в Левски реши за Хеан Деса! Ред е шефовете да го чуят

Откачалката Хеан Деса е реабилитиран! В Левски перуанецът изкара тежки месеци при Люпко Петрович, който го беше отписал, дори когато не беше контузен. Фактът, че имаше проблеми с дисциплината и се успа за тренировка също не му помогна, но е факт, че Елин Топузаков постепенно извади Лудия от нафталина и така вчера го пусна титуляр за сефте срещу Верея. Крилото даде различна енергия и повече живец в атаката на “сините”, сам можеше да отбележи още в самото начало на мача. Присъствието му заедно с това на Адениджи (който пак се отчете с фрапантен пропуск) е някакъв светъл лъч за нападанието в Левски и дава искрицата надежда на феновете. За Деса това е още по-важно, защото в края на годината той вече е част от отбора и привържениците вече му дадоха втори шанс, въпреки че са го гледали едва 180 минути на терена, повечето от които дойдоха накуп вчера.

По всичко изглежда, че Лудия ще остане в Левски и през пролетта, ако индикациите от “Герена” не са просто димна завеса и някой не реши, че е поредният, който трябва да бъде изритан преди изобщо да си е заслужил доверието. Хеан Деса си спечели шанса и го оправда, остава освен феновете, да го видят и шефовете.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ