Само в 7DniFutbol.bg

Скандалите в Етър подлудиха Велико Търново! Фенове искат да гонят футболисти, Гочето също готов да си тръгне

7 Dni Futbol11.12.201690

Шокиращата загуба от последният в класирането на Втора лига Левски (Карлово) подлудиха всички във великотърновския Етър. След поражението вчера президентът Александър Нанков заяви, че напуска клуба, а играчите отсякоха, че тръгне ли си той, багажа си от “Ивайло” ще стегнат и те. Напрежението при Болярите е огромно и очаквано първо изби при феновете. Привържениците побесняха от крайно слабата продукция на своите и не само не мислят да ги убеждават да останат в отбора, а дори са готови да ги изгонят и не искат да виждат огромна част от играчите отново с виолетовия екип.

“Колко мача продадохте, сега можеше да водите с 10 точки…Пълни цървули, кого плашите, къде ще отидете?”, гласят част от мненията в онлайн пространството.

Треньорът Георги Василев също е готов да хвърли кърпата и да напусне клуба.

“Усилия имаше, но нямаше концентрация, проигравахме положенията с лекота. Не е добре тази ситуация, тя трябва да се изчисти, защото най-малко отборът има нужда от такова напрежение. Отборът се труди през целия полусезон, има и потенциал, който още може да се разкрива. Но напрежението, което бе внесено от десетина дена, си даде отражение. Аз съм служител в клуба, човек, който си върши работата. Ако имат нужда от мен – готов съм, ако нямат нужда – ще се разделяме”, сподели Гочето след мача.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ