Само в 7DniFutbol.bg

Стамен Белчев забравя сантиментите срещу Локо (ГО) и отсече: Трябва да бием

7 Dni Futbol10.12.2016120

Временният треньор на ЦСКА сподели очакванията си за предстоящото гостуване на Локомотив (Горна Оряховица).

“Очаквам тежък мач с отбор, който ще играе пред собствена публика. Който се завръща на обновен стадион с нов терен, но настройката на нашия отбор е единствено и само за победа. Надявам се да покажем добра игра и да проявим търпение в моментите, в които ни е нужно, да запазим самообладание и да победим преди всичко”, заяви треньорът пред официалния сайт на клуба.

Белчев допълни, че в отбора всичко е на необходимото ниво: “Тренировките преминават в добро настроение. Доволен съм от старанието на всички. Надявам се играчите утре да покажат качествата, които имат и най-вече да играят като отбор.”

На въпрос за своята връзка с утрешния съперник Стамен Белчев заяви: “Нямам някакви сантименти към отбора на Локомотив Горна Оряховица. Трябва да ви кажа, че аз играх в последния мач на Локомотив в А група, когато след 2:2 с ЦСКА изпаднаха. Сега след 21 години се завръщам в Горна Оряховица за първия домакински мач на новия терен, но за мен всичко което е било в миналото е забравено. Аз работя за ЦСКА и утре трябва да победим. Надявам се от сърце да зарадваме феновете и ще направим всичко по силите ни, за да победим в оставащите два мача и да изкараме предстоящите празници с гордо вдигната глава.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *