Само в 7DniFutbol.bg

Още един БГ-треньор отпадна от надпреварата за “Армията”! Фаворитът вече е обявен пред феновете

7 Dni Futbol10.12.2016140

Една от най-обсъжданите теми на срещата тази седмица между Гриша Ганчев и феновете е била тази за треньорския пост в ЦСКА, пише “Тема спорт”. Привържениците са предложили няколко имена, които са били коментирани от финансовия благодетел на клуба.

Припомняме, че запалянковци скандираха името на Любослав Пенев в края на мача с Верея (1:1). Но такъв вариант не е на дневен ред. Ганчев е обяснил как стои ситуацията с Любо и е посочил, че има причини да не е в клуба, макар и да не е навлязъл в конкретика.

Временният наставник Стамен Белчев също е бил обсъден, като Гриша Ганчев е изразил позитивно мнение за него. „Стамен може да се справи до края на сезона”, казал силният човек на „Армията” пред феновете.

Това е поредната индикация от страна на Ганчев, че Стамен Белчев може да остане и напролет. В своето интервю преди няколко дни той заяви: „Имам пълно доверие в Стамен. Ако всичко е наред, защо да не продължи и през следващата година”.

Фенове са попитали и относно възможността Светослав Тодоров да стане треньор. Ганчев обаче е обяснил, че Тоди е твърде млад за ЦСКА и може да бъде „похабен” на „Армията” точно в този момент.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ