Само в 7DniFutbol.bg

Разкритие от офиса на Ганчев! Ето кога ще бъде решено отива ли Наско Сираков в ЦСКА

7 Dni Futbol10.12.2016110

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев ще изслуша мненията на феновете за Наско Сираков на нова среща през този месец, пише “Тема Спорт”. Тя отново ще се проведе в неговия офис в столицата, като ще бъде в рамките на 10-14 дни. Със сигурност сбирката ще се състои преди Коледа, тъй като в този период Ганчев възнамерява да започне активни преговори и с евентуален нов треньор на ЦСКА. В интервюто си преди няколко дни той заяви, че около Коледа ще седне с Христо Стоичков и Юлиян Инджов, за да дискутира потенциално назначение на наставник.

По време на сбирката със запалянковците в четвъртък са били обсъдени и редица други теми около ЦСКА освен евентуалната покана към Наско Сираков. Коментирано е назначението на нов треньор, селекцията, както и представянето на играчите през есента. По последната точка Ганчев е бил силно критичен.

Засегната е била и темата с „Армията” и базата в Панчарево, на която в момента текат усилени ремонтни дейности.

Също така Ганчев е обявил, че генералният спонсор на ЦСКА пуска пакети за фенове на отбора, които ще включват безплатни разговори, а процент от оборота ще влиза в клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ